• QC Group, s.r.o.

  • Počet zaměstnanců:1-5
  • Obor:Ostatní vzdělávání
  • Sídlo provozovny:Lonkova 490, 530 09 Pardubice

Nadcházející

Proběhlé workshopy

O firmě:

QC Group, s.r.o. je poradenskou a vzdělávací společností, jejíž konzultanti působí na trhu systémového řízení a vzdělávání více než 12 let. Díky tomu můžeme našim klientům nabídnout vysokou kvalifikaci a komplexní znalost norem včetně související legislativy.

Naše společnost je akreditovanou vzdělávací institucí, kterou akredituje na základě z.č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů Ministerstvo vnitra, odbor veřejné správy a eGovernmentu.

Poskytujeme služby pro vznik a rozvoj úspěšných firem – mapování a optimalizaci procesů, implementaci systémových norem ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001, ISO 20000_1, ISO 50001, interní audity, metrologické školení, služby externího manažera kvality, grafické služby a další služby spojené se zpracováním povinných legislativních dokumentů (provozní řády, havarijní plány, hlášení a evidence).

Zajišťujeme i personální poradenství dle specifických požadavků klientů.

Věnujeme se vzdělávání dospělých prostřednictvím otevřených i uzavřených seminářů, kurzů a workshopů šitých na míru dle požadavků zákazníka včetně e-learningu.
Dále poskytujeme akreditované vzdělávací programy pro veřejnou správu.

Dosud máme 100% úspěšnost certifikace u námi zavedených systémů. Navíc pro vás garantujeme při případné neúspěšné certifikaci zdarma odstranění neshod zaviněných ze strany QC Group.

Garantujeme konání kurzu - naše kurzy nikdy nerušíme - Vaše přihláška je pro nás závazná.

Ohlasy na workshop

  • 03. 10. 2016Workshop se mi líbil. Přístup firmy mě překvapil. Projití celého výrobního procesu bylo poučné. Ke každé zastávce jsme dostali odporný výklad a většinu věcí jsme si mohli vyzkoušet. Do budoucna bych rád v oboru pracoval. Doporučuji všem!!!

  • 08. 03. 2017Workshop byl velice zajímavý, určitě doporučuji.

  • 08. 03. 2017Vřele doporučuji každému, kdo si chce rozšířit obzory v daném odvětví. Projev a představení tématiky je jasné a zřetelné. Ochota a vstřícnost lidí suprová.